EFTERSKOLERNES AFTEN 2021
MELLERUP EFTERSKOLE

Under normale omstændigheder åbner vi gerne dørene til en festlig besøgsdag på Mellerup Efterskole. MEN lige nu er vi uden for normalen! Og det accepterer vi, og tænker i alternativer. Det håber vi, at du har lyst til at være med til.

Vi har lavet en video-pakke til dig, hvor du kan møde nogle af vores elever, og få et indtryk af, hvad vi laver.

– Du kan se vores kor/gadeorkester, som alle elever synger/spiller med i.

– Du kan se highlights fra vores teaterkoncert.

– Du kan høre eleverne Sebastian, Clara, Matilde og Theodor fortælle om deres interesser.

– Du kan høre eleverne fortælle om fællesskabet, valgfagene og meget mere.

Vi vil derudover gerne invitere dig til et virtuelt besøg, hvor vores elever og lærere fortæller om efterskolelivet – om hverdagen og fagene, om vores fællesfag og valgfag, om vores særlige 10.kl. fag, om vores mange projekter med musik, teater og film, om koncerter, festivaller og workshops og om at være en del af et helt unikt fællesskab. Vi glæder os til at give dig et kig ind i vores storfamilie.

Håber vi ses til Efterskolernes Aften onsdag d. 20. januar 2021, kl. 19-20 – tilmelding er nødvendig.

Tilmelding er nødvendig pga. corona.