VIBEKE HENRIKSEN UDSTILLER PÅ MELLERUP EFTERSKOLE

Vibeke Henriksen - GirafFernisering i Mellerup Fri – og Efterskoles foyer lørdag den 5. april, 2014 kl.14-16. Der bydes på musikalsk underholdning og forfriskninger.  Udstillingen kan efter ferniseringen ses frem til 1.maj på alle hverdage fra kl. 14-17, men er lukket fra 11. – 21. april. Alle er velkomne.

VIBEKE HENRIKSEN UDSTILLER I APRIL HOS NØRHALD KUNSTFORENINGEN

Vibeke Henriksen bor i Albæk tæt ved Randers.

Hun har malet siden 1992 og har udstillet flere steder i det østjyske gennem årene. Vibeke Henriksen har  bl.a. været en trofast udstiller til Nørhald Kunstforenings  lokaludstillinger og har tidligere haft  en separat udstilling  hos foreningen.

Vibeke er rigtig glad for humor i sine malerier – det er så befriende dejligt med et smil på læben og man bliver i godt humør!

 

Temaet zebra er med på udstillingen – et æg med zebra striber på, hvad kan der være i det?

Vibeke henter sin inspiration gennem oplevelser, naturen og de nære ting. Det nyeste er blomster i mega stort format.  Hun kan have en idé til et maleri, men undervejs kan det ændre sig og blive noget helt andet. Andre gange er det mere tænkte motiver.

Vibeke føler, det er en saltvandsindsprøjtning at komme på kursus. Hun har modtaget undervisning på Randers Kunstskole, Langelands Kunsthøjskole og Århus Kunstakademi.  I 2000 vandt hun en plakatkonkurrence.

Hun arbejder med akryl, olie og akvarel, men akrylmaling er hendes foretrukne for tiden.

Malerpaletten ligner et bjerglandskab i alle regnbuens farver og lidt til. Nogen bestemt stil ønsker hun ikke at lægge sig fast på, det er mere spændende at prøve forskellige stilarter.

Læs mere på http://www.noerhaldkunstforening.dk/

Vibeke Henriksen - Giraf og æg