VALGFAG

Udover vores obligatoriske musik- og bevægelsesfag tilbyder vi en række valgfag. Valgfagene vælges for et halvt år af gangen. Ved skoleårets start og igen i januar vælger du de valgfag, der har din interesse. Valgfagene kan variere lidt fra år til år – afhængig af interesser og nye idéer.

Vi har flest valgfag inden for MUSIK, DANS & BEVÆGELSE.

Vi har kreative værksteder, hvor der er gode muligheder for at sy, tegne, male og arbejde i keramik.

Hvert år er der elever, som selvstændigt eller i mindre grupper arbejder med kreativ kommunikation som f.x. plakater, brochurer, foto og film.

Vores klasserum, musiklokaler, gymnastik- og spejlsale, styrketræningsrum og kreative værksteder er åbne hele dagen, så der er masser af mulighed for selv at starte fritidsbands, spille hockey, danse, træne o.s.v. i fritiden.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så tænker man godt i hængekøjen….

Læs mere om vores valgfag her:

SAMMENSPIL – LILLEKOR – SANGERWORKSHOP – ELEKTRONISK MUSIK – VERDENSMUSIK – JAZZKLUBBEN – BLÆSERVÆRKSTED – FESTER KESTER – MUSIKTEORI – LYD & LYS – MODERN DANCE – STREET/HIP-HOP – BALLET FOR BEGYNDERE – KOREOGRAFI – GYMNASTIK – SPRING – STYRKETRÆNING – LØB – FODBOLD – VOLLEY – HOCKEY – POWERPILATES – GYMBALL – STRÆK UD – YOGA – KROP & SJÆL – KROP & KOST – MINDFULNESS – COACHING & KOMMUNIKATION – FOTO – FILM – SANGSKRIVERVÆRKSTED – KREATIVT VÆRKSTED – KERAMIK – SYSTUEN….